Over ons

Notariskantoor Lont & Lalmahomed is een algemene maar dynamische notarispraktijk, waar momenteel 10 enthousiaste en kundige medewerk(st)ers, waaronder notarissen & klerken, een enthousiast en cliëntgericht team vormen.

Ons kantoor is gesitueerd op een goed bereikbare en mooie plaats in de ‘Ambassadebuurt’ in Den Haag, waar we beschikken over een ruime eigen parkeerplaats, die direct naast het kantoor is gelegen.
De dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een aantal onderscheidende specialismen in huis voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij kunnen en willen u graag behulpzaam zijn bij onder andere de volgende zaken:

  1. Testamenten en afwikkeling van nalatenschappen;
  2. Huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract en partnerschapsvoorwaarden;
  3. Oprichten van vennootschappen, maatschappen, stichtingen en verenigingen;
  4. Aan- en verkoop van woningen of percelen en vestiging van hypotheken;
  5. Heruitgiften in erfpacht,
  6. Splitsing in appartementsrechten;
  7. Fiscale ondersteuning;
  8. Algemene adviespraktijk en overige advieswerkzaamheden.

In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het opmaken van testamenten, waarbij met name gekeken zal worden naar de mogelijkheden om erfbelastingen te besparen. Daarnaast begeleiden we onroerendgoedtransacties.

Suriname
Wij kunnen de aan- en verkoop van uw kavel/huis in Suriname geheel voor u begeleiden door middel van volmachten, in goed overleg met de notarissen in Suriname. U bespaart hierdoor dure reis- en verblijfkosten. Tevens kunnen wij u helpen bij het oplossen en het afwikkelen van moeilijk verdeelbare (of onverdeelde) boedels ten gevolge van overlijden en echtscheiding.

Vreemde talen
Indien de klant de Nederlandse taal niet machtig is regelen wij een tolk voor de betreffende klant. Dit is overigens ook wettelijk verplicht. Ook zorgen wij ervoor dat bepaalde akten in het Engels vertaald worden voor mogelijk gebruik in het buitenland of door anderstaligen.