Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Over ons

Notariskantoor Lont & Lalmahomed heeft een algemene en dynamische notarispraktijk, waar momenteel 15 enthousiaste en ervaren medewerk(st)ers, waaronder notarissen & klerken, een enthousiast en cliëntgericht team vormen.

Ons kantoor is gesitueerd op een goed bereikbare en mooie plek aan de Raamweg 8 in Den Haag, niet ver van Malieveld. Wij beschikken over een aantal eigen parkeerplaatsen, die achter het kantoor zijn gelegen.
De dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een aantal onderscheidende specialismen in huis voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij kunnen en willen u graag van dienst zijn bij onder andere de zaken genoemd onder dienstverlening.

Suriname
In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in de Suriname zaken. Wij kunnen onder andere de aan- en verkoop van uw perceel/huis in Suriname geheel voor u begeleiden door middel van volmachten, in goed overleg met de notarissen in Suriname. U bespaart hierdoor dure reis- en verblijfkosten. Tevens kunnen wij u helpen bij het oplossen en het afwikkelen van onverdeelde boedels ten gevolge van overlijden en/of echtscheiding.
De markt
Ons kantoor is gevestigd in Den Haag, maar wij zijn er voor iedereen! Onze klanten komen uit Den Haag en ver daarbuiten. Voor de Suriname zaken komen onze klanten uit heel Nederland en onze buurlanden.

Notarissen

Wij hebben twee notarissen die beide vrouw zijn en hun roots hebben in Suriname. Wij zijn daardoor uniek in Nederland.

Notaris Lalmahomed heeft in 2008 het protocol van notaris Sebok overgenomen. Zij heeft Notarieel recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij is sinds 2001 werkzaam in het Notariaat en heeft gewerkt bij Notariskantoor Bakker in Diemen en Meijer Notarissen aan de Keizergracht in Amsterdam. Bij haar benoeming was zij de jongste notaris in Nederland en is de eerste hindostaanse notaris in Den Haag.
Binnen het kantoor is zij primair verantwoordelijk voor de Onroerend goed praktijk, Familiepraktijk en Surinamepraktijk.

Notaris Lont heeft samen met notaris Lalmahomed het kantoor in 2008 overgenomen, toen zij verbonden was als kandidaat-notaris aan de voorganger van dit kantoor. In 2010 is zij benoemd tot notaris. In 2021 heeft zij de Grotius opleiding gevolgd en afgerond.
Zij heeft zowel in Suriname als in Nederland de universitaire studie afgemaakt. In Suriname heeft zij ook gewerkt op diverse notariskantoren. Zij heeft in Nederland Notarieel recht gestudeerd en was als kandidaat-notaris werkzaam voor Notariskantoor Sebok.
Binnen het kantoor is zij primair verantwoordelijk voor Ondernemingsrecht, Familiepraktijk (grote boedelzaken) en Surinamepraktijk.

Notarissen

Ons team

Het team bestaat momenteel uit twee notarissen, notarisklerken en notarieel medewerkers. Tezamen vormen wij een team dat alle rechtsgebieden ondersteunt.